team-coaching
Teamcoaching Coaching The Shift.
Een greep uit het aanbod: Scannen van de teameffectiviteit en maturiteit, missie-visie-waarden oefening vertrouwensoefening ontdekken van persoonlijkheden sociomapping appreciative inquiry heilige huisjes benoemen conflicthanteringstijlen teamdysfuncties de strijd om macht, schaduwkant van leiderschap, etc. Ontmoet ons tijdens een vrijblijvend gesprek Contacteer ons.
Engine
Team Coaching Jenny Giezeman Coaching Leadership.
Al onze coaches zijn gecertificeerd; sommigen door de School for Coaching door Jenny Giezeman opgericht en uitgebaat tot oktober 2014, door de International Coach Federation ICF en weer anderen door the Center for NonViolent communication CNVC. Informatie over onze aanpak.
Keyboost France
Team Coaching Develop Quintessence Professionele team-ontwikkeling en assessment Methodes Quintessence Methodes Ontwikkeling van mensen, teams en organisaties Develop Quintessence Specialist in People
Teamcoaching: functioneel en constructief samenwerken. Teamcoaching laat mensen inzien hoe ze conflicten kunnen beperken en onderlinge relaties versterken om zo beter samen te werken. De nadruk ligt op het verbeteren van de manier waarop mensen met elkaar omgaan en hoe ze communiceren.
Equi-Team-Coaching.
Een coachingtraject dat u als leidinggevende doet nadenken over uw leiderschap en u handvatten aanreikt om de visie te laten uitdragen door de hele organisatie. Wilt u in uw organisatie nieuwe attitudes, werkwijzes of structuren invoeren en gaat dat met strubbelingen gepaard?
Teamcoaching Jenny Giezeman Coaching Leadership.
De prijs bedraagt 1.575, inclusief het boek Help, ik coach teams, geschreven door Marijke Lingsma, koffiepauzes en lunches. Deelnemers uit Belgiƫ kunnen voor deze opleiding een subsidieaanvraag doen bij de kmo-portefeuille en zo tot 40% van het nettobedrag laten subsidiƫren.
Teamcoaching opleiding tot teamcoach Training Coaching Square.
Voor coaches die zich naast individuele begeleiding willen specialiseren in de procesbegeleiding van groepen. Voor leidinggevenden, HR specialisten, projectbegeleiders, trainers die al enkele jaren op een coachende manier teams aansturen en meer in hun kracht willen staan en duurzame resultaten willen boeken.
Teamcoaching Vind-een-Coach.be.
Ook een business coach kan je helpen om je bedrijfsdoelen te realiseren en het maximum uit je onderneming te halen. Wanneer er sprake is van spanningen binnen een team, analyseert de teamcoach jullie werkpunten en komt hij met initiatieven voor oplossingen.
Teamchange Wat is een teamcoach: ik onderscheid drie soorten.
De vraag is niet hoe om te gaan met dat probleemgeval, maar hoe het komt dat het team een probleemgeval heeft, of kennelijk nodig heeft. De teamcoach kijkt naar relaties tussen teamleden en hoe die zich als een dynamisch geheel tot elkaar verhouden.

Contacteer ons