doel intervisie
Intervisie.
U bent hier: Home Functioneren Ontwikkelingsvaardigheden Jezelf ontwikkelen Intervisie. Intervisie is een zelfhulpmethode waarmee collega's' elkaar helpen om beter te worden in hun werk. Dit gebeurt meestal in een intervisiegroep. De leden van de groep komen op vrijwillige en gelijkwaardige basis regelmatig samen.
alimentatieonderzoek
Intervisie, intervisiebegeleider en incompany training.
Intervisie is een professionele uitwisseling tussen medewerkers die werkzaam zijn in hetzelfde vakgebied. Het doel is de deskundigheid van de betrokkenen te bevorderen en de kwaliteit van het werk te verbeteren. Daarbij is de professionele ontwikkeling van de deelnemers een onderdeel.
prijs kroon
Intervisie is stilstaan bij waar je mee bezig bent Archief Website van TPO Het Tijdschrift voor Praktijkondersteuning.
Wat is het doel van intervisie? Stilstaan bij waar je mee bezig bent, bewust zijn van je werk. Zaken waar je tegenaan loopt, die je normaal gesproken wegdrukt: een irritatie, een boosheid, of een teleurstelling. Daar kun je bij intervisie nu eens heel bewust mee bezig zijn.
magnetron
Wat is intervisie. Wat is het doel en hoe ziet de ideale intervisiegroep er uit. Tallsay.com.
Intervisie is een manier, een zelfhulp methode, om je eigen deskundigheid en kennis te verhogen door middel van georganiseerde gesprekken met mensen die werkzaam in hetzelfde vakgebied en/of die dezelfde opleiding volgen. Doel van intervisie. Het doel van intervisie is de kennis en kunde van de deelnem ers evenals de kwaliteit van hun werkzaamheden te verhogen.
bosiet

Contacteer ons