wat betekent supervisie
Hoe supervisie betekenis kan hebben voor uw organisatie.
Met nieuwe vragen die naar voren komen gaan we verder aan de slag. Doordat u zelf aan de slag gaat en zelf verwoordt wat u ervaart en wilt, zal de ontwikkeling blijvend zijn. Na" supervisie waardeer ik de groep, door verantwoordelijkheid te geven, in plaats van verantwoordelijkheid te nemen."
opleiding supervisie en coaching
Gratis woordenboek Van Dale.
superv i sie de; v 1 sturend, leidinggevend toezicht: onder supervisie van. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis. U krijgt direct en zonder verdere verplichtingen tijdelijk toegang tot de beste taalhulpmiddelen van Van Dale.
simulatie hypothecaire lening
supervisie, begeleiding bij professionele begeleiding Coachy.nl.
Supervisie helpt studenten en beginnende beroepsbeoefenaren bij hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. Ervaren beroepsbeoefenaren handhaven met supervisie hun professionele standaard en frissen hun kennis op. Het verhoogt de effectiviteit van het persoonlijk functioneren. Systematisch toepassen van supervisie kan langdurige spanning op het werk voorkomen. Wat is supervisie.
auto leasen belgie
Betekenis supervisie.
Wat betekent supervisie? Hieronder vind je 7 betekenissen van het woord supervisie. Je kunt ook zelf een definitie van supervisie toevoegen. Engels: Supervision toezicht Bron: ziekenhuis.nl. toezicht Bron: medisch-woordenboek.nl. Auspicien Bron: complete-encyclopedie.nl. toezicht Bron: collegenet.nl. toezicht dat tevens het geven van leiding inhoudt Bron: nl.wiktionary.org.
auto leasen als particulier
Supervisie 10 definities Encyclo.
Het is een vorm van deskundigheidsbevordering, gericht op het reflecteren op de eigen manier van werken. Gevonden op http//www.encyclo.nl/lokaal/11110.: Supervisie is een individueel leerproces, waarbij wordt ingegaan op de persoonlijke leervragen die iemand heeft ten aanzien van zijn of haar werk.
supervisie www.centrumvizit.be.
Reflectie betekent hierbij letterlijk: er opnieuw je licht over laten schijnen.' Tijdens de supervisie neemt de supervisant rust en tijd om de eigen houding en gedrag te doorgronden. Door hierover te praten en te reflecteren, wordt men zich meer bewust van eigen gevoelens, gedachten en verwachtingen, normen en waarden, en hoe dit alles het eigen handelen beïnvloedt. Een concrete situatie wordt hierbij opnieuw, vanuit een ander oogpunt, bekeken, waarbij men zichzelf een aantal vragen stelt.: Wat dacht ik toen, wat voelde ik, wat deed ik, wilde ik dat ook zo, wat maakt dat ik er maar niet van loskom?
recreatie Nieuwe Meubels. werk pagina lifestyle 1. reizen gezondheid wonen.
Begeleiding. Supervisie, intervisie of coaching. Wat is teamcoaching. Boeken. Supervisie. lifestyle. reizen. gezondheid. maatschappij. carrire loopbaan solliciteren opleiding begeleiding motivatie vakantiewerk gender. Begeleiding. Supervisie, intervisie of coaching. Wat is teamcoaching. Boeken. Supervisie. Intervisie. reizen. gezondheid. maatschappij. carrire loopbaan solliciteren opleiding begeleiding motivatie vakantiewerk gender.

Contacteer ons