intervisie stappen
Intervisie.
U bent hier: Home Functioneren Ontwikkelingsvaardigheden Jezelf ontwikkelen Intervisie. Intervisie is een zelfhulpmethode waarmee collega's' elkaar helpen om beter te worden in hun werk. Dit gebeurt meestal in een intervisiegroep. De leden van de groep komen op vrijwillige en gelijkwaardige basis regelmatig samen.
search optimisation engine
Intervisiemethodieken Coachy.nl.
plaats, tijd en methode. De effecten van intervisie zijn.: meer zicht op de eigen sterke en zwakkere kanten door reflectie. meer creativiteit bij het oplossen van problemen. uitbreiding van het eigen gedragsrepertoire. gezamenlijke reflectie doet bovendien een sterk beroep op de communicatieve vaardigheden als Luisteren, Samenvatten en Doorvragen LSD. Hoezo een toekomstgericht cv? Hoe stel je een vraag? Praat jij wel eens tegen een muur? Werken tijdens een hittegolf. De verkeerde werkgever gekozen. Tip juli 2018: Ruik eens aan een citroen. Hoe ontspannen ga je op vakantie? Flexibiliteit en onzekerheid op de arbeidsmarkt. 33 vragen voor je levensverhaal. Welk probleem kun jij oplossen? Tip juni 2018: Meer doen in minder tijd. Gras onder mijn voeten. 3 stappen om te overtuigen dat de baan bij jou past.
skateboard wielen
Teamchange Een viertal intervisie methoden voor teambegeleiders en teamcoaches.
LEREN VAN ELKAAR. action learning, intervisie, praktijkleren, team oefening, teamcoaching, vergadertechniek, werkvorm. Oefening: 4 Intervisie Methoden. Intervisie is een geliefde aanpak omdat het praktisch is en omdat mensen van elkaar kunnen leren. Teamcoaches en trainers moeten minimaal een handvol intervisie methoden kennen.
magnetron
Oplossingsgerichte intervisiemethode Nicolette de Wijn.
Zelf beginnen met Oplossingsgerichte intervisie. Hieronder vind je een link naar een pdf met de methode. Zorg dat iedereen een exemplaar voor zich heeft zodat de stappen tijdens de intervisie bekend zijn. De voorbeeldvragen bieden hulp om het proces goed te laten verlopen.
plakfolie raam

Contacteer ons