intervisie
Intervisie is stilstaan bij waar je mee bezig bent Archief Website van TPO Het Tijdschrift voor Praktijkondersteuning.
Wat is het doel van intervisie? Stilstaan bij waar je mee bezig bent, bewust zijn van je werk. Zaken waar je tegenaan loopt, die je normaal gesproken wegdrukt: een irritatie, een boosheid, of een teleurstelling. Daar kun je bij intervisie nu eens heel bewust mee bezig zijn.
onderhandelen
Intervisie: een cadeau aan jezelf! Verenso.
Jeroen Hendriksen 1945, fysiotherapeut, pedagoog en trainer definieert het begrip intervisie als volgt: bij intervisie is er sprake van collegiale ondersteuning en onderlinge advisering bij werkproblemen in een groep bestaande uit gelijken die binnen een gezamenlijk vastgestelde structuur tot oplossingen en inzichten proberen te komen in een zelfsturend en op reflectie gericht proces.
prince2 methode
Intervisie, intervisiebegeleider en incompany training.
Door bijscholing en intervisie kunnen goede werknemers behouden blijven voor de organisatie en dat de minder ervaren jonge werknemers leren op de werkplek en zo nodig bijgeschoold worden. Intervisie speelt een cruciale rol in de veranderende arbeidsmarkt. Medewerkers kunnen via intervisie hun professionaliteit verder verstevigen.
tijdschrift voor coaching
Intervisie MfN Register.
Een intervisie is een regelmatig terugkerend gestructureerd gesprek tussen mediators waarin vragen over het eigen functioneren als mediator centraal staan. Een intervisie heeft een duidelijk vooraf vastgesteld leerdoel en bestaat uit minimaal drie bijeenkomsten van twee uren binnen een tijdsbestek van twaalf maanden.
hbo opleiding coaching en supervisie
Kracht van intervisie.
Kracht van intervisie. Veel freelancers ondervinden dat intervisie hen beter maakt in hun vak, inzicht geeft in hun drijfveren en de koers helpt te bepalen die zij willen varen. De kracht van intervisie is daarnaast dat je je op meerdere fronten ontwikkelt.:
talentontwikkeling
Intervisie folder NHG.
NHG Direct naar. De winkelwagen is leeg. U bent hier. 8 maart, 2013. Richtlijnen en Praktijkvoering. Spoedzorg en Triage. Programma Individuele Nascholing. Tassen en praktijkinrichting. tel: 030 2823500. fax: 030 2823501. KvK Uitgeverij BV: 30070930. KvK NHG: 40530347. Klachten en suggesties.
agile scrum methode
Intervisie Feedbackinstrumenten en reflectie Universiteit Utrecht.
Intervisie is een bijeenkomst die op regelmatige basis plaatsvindt met een vaste groep gelijkwaardige professionals die zich willen verbeteren in hun functioneren. Door het stellen van vragen en het delen van elkaars ervaringen kunnen deelnemers van elkaar leren, steun vinden bij elkaar en hun reflectie verdiepen.
werkvormen training
Intervisie.
Als iedereen klaar is, leest deze alle adviezen voor. Een heel nuttig artikel over de geschiedenis, de rol en het nut van intervisie PDF. Cursus Intervisie voor freelancers. Meer links naar websites over intervisie. Met dank aan: Eric van den Bergh Advies Training.
fue methode
Intervisie Grootendorst.
De investering voor de volgende intervisie bijeenkomsten is 495, per dagdeel vrijgesteld van BTW en met een maximum van 12 deelnemers. De intervisie vindt plaats op de werklocatie of in overleg op een andere locatie. De externe locatiekosten zijn niet inclusief.
huis kopen stappenplan
Intervisie www.lvvv.nl.
Volg ook het laatste nieuws: LinkedIn Facebook Twitter. Wat is intervisie? Intervisie is een leermethode om systematisch en gestructureerd werkproblemen vanuit een persoonlijke invalshoek aan te bespreken en te pakken door intercollegiale ondersteuning. Je leert van elkaars werkvraagstukken en van de oplossingen die je in de praktijk toepast.
huis kopen stappenplan
Intervisie Wikipedia.
Intervisie vindt tegenwoordig ook wel via moderne technieken plaats, bijvoorbeeld via het internet of via een videoconferentie, waarbij deelnemers op verschillende plaatsen zijn. Praag-van Asperen, HM van, and Ph H. Handboek supervisie en intervisie in de psychotherapie. Amersfoort: Academische Uitgeverij 1993.
conflicthantering

Contacteer ons