doel van intervisie
Begeleidingsmethoden.nl: Wat is intervisie.
Het is een methodiek waarbij de eigen deskundigheid binnen de organisatie wordt benut en verder wordt ontwikkeld met als doel het bevorderen van de kwaliteit van het werk. Wat is het doel van intervisie. Op het niveau van de organisatie is intervisie een krachtig instrument voor het verbeteren van teams en het deskundigheidsniveau in de organisatie.
epoxy tafel
Wat is intervisie. Wat is het doel en hoe ziet de ideale intervisiegroep er uit. Tallsay.com.
Het doel van intervisie is de kennis en kunde van de deelnem ers evenals de kwaliteit van hun werkzaamheden te verhogen. De grote meerwaarde van intervisie ligt besloten in het feit dat de gesprekken, die plaatsvinden op basis van gelijkwaardigheid van de deelnemers, uitnodigen tot discussies over bepaalde onderwerpen waardoor de deelnemers zaken vanuit verschillende standpunten leren bekijken.
LED
Intervisie, intervisiebegeleider en incompany training.
Intervisie is een professionele uitwisseling tussen medewerkers die werkzaam zijn in hetzelfde vakgebied. Het doel is de deskundigheid van de betrokkenen te bevorderen en de kwaliteit van het werk te verbeteren. Daarbij is de professionele ontwikkeling van de deelnemers een onderdeel.
koelkast
Intervisie is stilstaan bij waar je mee bezig bent Archief Website van TPO Het Tijdschrift voor Praktijkondersteuning.
Wat is het doel van intervisie? Stilstaan bij waar je mee bezig bent, bewust zijn van je werk. Zaken waar je tegenaan loopt, die je normaal gesproken wegdrukt: een irritatie, een boosheid, of een teleurstelling. Daar kun je bij intervisie nu eens heel bewust mee bezig zijn.
Intervisie.
U bent hier: Home Functioneren Ontwikkelingsvaardigheden Jezelf ontwikkelen Intervisie. Intervisie is een zelfhulpmethode waarmee collega's' elkaar helpen om beter te worden in hun werk. Dit gebeurt meestal in een intervisiegroep. De leden van de groep komen op vrijwillige en gelijkwaardige basis regelmatig samen.

Contacteer ons