10 stappen methode
Een praktische methode waar je met elkaar slimmer en wijzer van wordt.
Meld je aan voor de e-zine van Kwaliteit.com! 10 stappen methode voor intervisie. Casusinbrenger brengt zijn of haar casus in. De meedenkers stellen eerste ronde open vragen 1, 2 of 3 vragen, afhankelijk van de beschikbare tijd. De vragen worden genoteerd op een flap-over.
google adwords
E-Boek: Stress oplossen in 10 stappen Mijn Kwartier.
Stress oplossen in 10 stappen legt je eerst de belangrijkste verschijningsvormen van stress uit, zodat je deze leert herkennen bij jezelf of anderen. Vervolgens leidt de auteur je doorheen 10 praktische oefeningen die elk één stap uitmaken uit een 10-stappen plan om stap voor stap jezelf te bevrijden van negatieve stress en de draad weer op te nemen om opnieuw het leven te leiden dat jij wilt. De eerste oefeningen helpen je eerst de vicieuze cirkel van piekeren en negativiteit te doorbreken, om je vervolgens stap voor stap te helpen ontdekken hoe je volgens de oplossingsgerichte methode zelf je eigen oplossingen kan vinden en opstarten.
lening
Intervisiemethodieken Coachy.nl.
De Socratische methode of de 10 stappen methode. Dit is een sterk gestructureerde intervisievorm waar de inbrenger geconfronteerd wordt met eigen overtuigingen. Deze methode is ontleend aan de werkwijze van Socrates. Als zijn leerlingen problemen hadden, gaf hij geen oplossing maar stelde vragen waardoor ze het probleem onderzochten en met argumenten tot antwoorden kwamen.
themes

Contacteer ons