intervisie begeleiden
Tips voor intervisie.
Bij bijna alle groepen die we begeleiden maakt een Oefen en intervisiegroep onderdeel uit van het programma. Dat komt omdat je met oefenen en intervisie de theorie zo lekker direct aan de praktijk kunt koppelen. En het werkt voor veel professionals stimulerend als ze met collega's' kunnen sparren over wat wel en niet goed werkt in de praktijk bij het vinden en tevreden houden van opdrachtgevers.
miele
Vergelijk 39 Intervisie opleidingen, trainingen en cursussen Springest.
Begeleiden van intervisie: voor advocaten en VFAS-leden Erkend door de Orde de VFAS. date_range Dinsdag 2 oktober 2018 in 5391 AV t Raadhuis en 2 andere data. Begeleiden van intervisie: voor advocaten en VFAS-leden 2-DAAGSE Advocaten hebben te maken met verplichte intervisie.
verhuizen naar portugal
intervisie begeleiding.
Intervisie begeleiding is erop gericht om startende of bestaande intervisiegroepen zelfstandig en resultaatgericht te laten functioneren. wat is intervisie? Intervisie is een vorm van collegiale ondersteuning waarmee men in klein groepen gelijken van én met elkaar leert. Intervisie beoogt deskundigheidsbevordering op de persoonlijke vaardigheden.
Dekbedovertrek
Zeven tips voor succesvolle intervisie ManagementSite.
Wat me dan opvalt is, dat het fenomeen intervisie vrij onbekend is bij de meesten. Voor therapeuten is intervisie inmiddels een verplicht onderdeel van hun accreditatie en staat het bekend als een effectieve manier om hun professionaliteit op peil te houden.
opleiding intervisie en coaching
Opzetten en begeleiden van intervisiegroepen Ceder Trainingen.
Home Trainingen Opzetten en begeleiden van intervisiegroepen. Opzetten en begeleiden van intervisiegroepen. Intervisie is meer dan praten met een groep collegas. Intervisie is een vorm van begeleiding en/of deskundigheidsbevordering waarbij medewerkers een beroep doen op collegas om mee te denken over vraagstukken/knelpunten die zij in hun werk.
Intervisie nóg beter begeleiden.hoe doe je dat?
Het is echter best lastig de intervisie naar verdieping te begeleiden, wanneer je als begeleider een herkenbaar vraagstuk begeleidt, waarbij je zelf ook zaken mag en kan inbrengen of betrokken bent. Ook kan het zijn dat je al geruime tijd de intervisie binnen je organisatie begeleidt en merkt dat je op zoek bent naar handvatten om de intervisie verdieping te geven en nog effectiever te begeleiden naar de kern van vraagstukken.
Intervisie Peta Twijnstra coaching training intervisie Vraagstukken waar je mee te maken hebt bespreken met anderen Leeuwarden Friesland.
Lees meer over intervisie in het artikel: Wat is intervisie? Intervisie heeft een duidelijke structuur en werken met verschillende modellen en werkvormen maakt intervisie afwisselend en leerzaam. Zie ook het artikel: Opbouw van een intervisiebijeenkomst. Het stellen van goede vragen is een belangrijk onderdeel van intervisie. Een groep die goede vragen stelt komt verder. Meer hierover in het artikel: Vragen stellen. Trainen van intervisiebegeleiders. Wilt u een aantal van uw mederwerks trainen in het begeleiden van een intervisiegroep?
Training Intervisie begeleiden Jongkind Training Coaching.
Wanneer u of een collega zich individueel wilt ontwikkelen in plaats van met collega's' op het thema intervisie begeleiden is een 1 op 1 training of coaching een effectief alternatief. Competenties training Intervisie begeleiden. In de training Intervisie begeleiden ontwikkelen de deelnemers onder meer de competenties.:

Contacteer ons