wat is shiatsu
wat is shiatsu.
Wat is shiatsu en hoe werkt het? In het oude China werd een arts niet betaald om patienten beter te maken, maar om mensen gezond te houden. Zodra iemand ziek werd kreeg hij de behandelingen van de arts gratis. De gezondheidszorg was dus voornamelijk preventief. Er waren 5 soorten behandelingen: acupunctuur, dieet, kruidentherapie, moxa en anma massage. Shiatsu is uit anma voortgekomen.
shiatsu cursus
Iokai Shiatsu een oosterse manuele therapie.
Wat is Iokai Shiatsu? Home Iokai Shiatsu Wat is Iokai Shiatsu? Iokai Shiatsu is een effectieve therapievorm die gebaseerd is op de eeuwenoude oosterse geneeskunde. Kenmerkend voor Iokai Shiatsu zijn de oprechte aandacht van de therapeut en de invoelende aanraking.
cursus shiatsu massage
Wat betekent Shinmon Shiatsu? Shinmon Shiatsu.
Massage Shiatsu Bruxelles Brussel Brussels. Skip to content. Wat is Shiatsu-massage? Waarom shiatsu-massage ontvangen? In welke gevallen krijg je best geen shiatsu? Basisprincipes van shiatsu. Effecten van Shiatsu. Wat betekent Shinmon? Meer weten over Shiatsu? Hoe verloopt een shiatsu-sessie? Wie ben ik?
betekenis
Wat is shiatsu massage Vitaal!
Wat is shiatsu massage. / Massage technieken. / Wat is shiatsu massage. Shiatsu massage is een uit Japan afkomstige manuele therapie die wordt uitgevoerd op een futon en bestaat uit het toepassen van druk met duimen, vingers en handpalmen op specifieke punten op het lichaam.
lenen
wat is shiatsu Shiatsu praktijk Manjeet Groningen.
Een wijdverbreide vorm van drukpuntmassage is shiatsu massage, waarmee bij veel klachten positieve resultaten worden geboekt. S hiatsu therapie. Shiatsu therapie is drukpuntmassage. Het is de Oosterse vorm van wat wij kennen als fysiotherapie waar men er vanuit gaat dat een plaatselijke storing gevolgen heeft voor het hele systeem.
silhouette cameo
Wat is shiatsu? A Touch of Shiatu.
Sinds oktober 2014 ben ik afgestudeerd als shiatsu therapeute en erkend als tutor en leraar Shiatsu door de Belgische Shiatsu Federatie BSF. Shht luister eens je lichaam wilt je iets zeggen. Het kan zelfs een geschenk zijn. Kom zelf voelen, ervaren en ontdekken wat Shiatsu. voor jou kan betekenen. De kunst van het aanraken. Wat is shiatsu?
Wat is Shiatsu.
Wat is Shiatsu? Shiatsu is een eeuwenoude oosterse geneeswijze. Het is een massagevorm afkomstig uit Japan en heeft zijn oorsprong in de Traditionele Chinese Geneeskunde en filosofie, beter bekend als TCM Traditional Chinese Medicine. Shiatsu betekent letterlijk vingerdruk en wordt ook wel acupressuur of drukpuntmassage genoemd.
Shiatsu Wat en hoe Mistershiatsu.
Shiatsu of vinger-druk druk op bepaalde acupunctuurpunten gelegen op meridianen is een techniek vooral gericht op het oplossen van spanningen in het lichaam, aan de hand van het Chinese meridianensysteem, zodat de energie in het lichaam weer vrij kan stromen, de zelf helende krachten weer hun werk kunnen doen en spontane ontspanning wordt gestimuleerd, wat leidt tot hernieuwde vitaliteit.
Wat is Shiatsu? Geneesjewijzer.
Vind een praktijk. Wat is Shiatsu? Shiatsu, acupressuur of drukpuntmassage is in de eerste plaats een manuele therapie. Met zowel zijn duimen als zijn vingers, handpalmen, ellebogen en zelfs zijn knieƫn maakt de therapeut meestal draaiende bewegingen. Op die manier wil hij slecht functionerende organen verbeteren, onze algemene gezondheid stimuleren en instant houden.
Wat is Shiatsu? PaardenShiatsu Therapeut Shiatsu voor paarden Acupressuur is een Japanse therapie gebaseerd op acupressuur en acupunctuur. Deze drukpuntmassage helpt blokkaddes en klachten op te spore
door VEERLE DUMAREY. Wat is Shiatsu? Het woord Shiatsu" betekent: vinger shi druk atsu. Shiatsu of Japans voor vinger-dru k, is een meer dan 3000 jaar oude techniek gebaseerd op Japanse acupressuur. De basistechnieken zijn: acupressuur of drukpuntmassage, spiermassage en stretching.
Wat is ShiatsuWU CHI Shiatsu therapie Massage Coaching Westendorp.
Wat is Shiatsu. Shiatsu is een Japanse drukpuntmassage en betekent letterlijk vingerdruk. Shiatsu lijkt in de eerste instantie een redelijk normale massage, maar achter deze vorm van massage schuilt een Oosterse filosofie, ook wel de Traditionele Chinese Geneeskunde TCG of TCM genoemd.

Contacteer ons