Tokujiro Namikoshi
Tokujiro Namikoshi. Fundador. Tokujiro Namikoshi. Fundador Namikoshi Shiatsu Europa.
Canal de Youtube. Política de Privacidad. Tokujiro Namikoshi Sensei. El fallecimiento de una persona influyente, como Tokujiro Namikoshi, a menudo exige una retrospectiva de las contribuciones que hizo a la sociedad y a los cambios positivos que ayudó a llevar a cabo.
seo
Shiatsu Namikoshi Seminar Brussel European Shiatsu Association.
Kobayashi Akitomo, een leerling van Tokujiro Namikoshi, de stichter van het JSC, meester van de originele methode, die deze sinds meer dan 40 jaar onderwijst en een demonstratie gaf voor de behandeling van pijn in de knie en de basis kata doornam.
SEO
Praktijk Open Hart, shiatsu.
Deze vorm van shiatsu kan op de mat futon en op de tafel worden gedaan. Vanaf de beginjaren van de vorige eeuw ontwikkelde dhr Tokujiro Namikoshi in Japan de huidige vorm van shiatsu; zijn zoon studeerde chiropractie in Amerika en kreeg westerse kennis over de wervelkolom en het centraalzenuwstelsel.
https://www.boatdesign.nl/
Boekwinkeltjes.nl.
Tokyo, Japan Publications hardcover, 81 pag, 1973 fifth printing. in very good condition. Shiatsu Japanse drukpunt-therapie Tokujiro Namikoshi Ankh-Hermes Uitgeverij uitgever. Gebonden met stofomslag. Shiatsu Stretching meer info. ENGLISH paperback SEE pics. The Complete Book of Shiatsu Therapy meer info.
bol.com Shiatsu, Tokujiro Namikoshi 9780870401695 Boeken.
E-mail deze pagina. Auteur: Tokujiro Namikoshi. Uitgever: Japan Publications. Line drawings and photographs are used to demonstrate the techniques of a Japanese method of massage that is believed to promote mental and physical well-being. maart 1995 ISBN13. Tokujiro Namikoshi Uitgever.
Boeken Tokujiro Namikoshi De Slegte.
0 uitgaven gevonden in Tokujiro Namikoshi. Als u niet vindt wat u zoekt via een standaard zoekopdracht, probeer dan Uitgebreid zoeken. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte van nieuwe partijen, vers van onze inkoop.
Shiatsu-geschiedenis Japan Shiatsu Nederland.
Hij deed er alles aan om haar pijn te verlichten en zo ontdekte Tokujiro dat het toepassen van druk met zijn vingers op de pijnlijke plaatsen het meest effectief was. Deze techniek om pijn te verlichten noemde Tokujiro later digi-pressuur ofwel Shiatsu. In 1925 opende Tokujiro Namikoshi de eerste shiatsu-kliniek in de wereld in Muroran op het eiland Hokkaido.

Contacteer ons